Minä


Minä

Olen Namiko. Rakastan katumuotia, pastellinvärejä ja söpöjä asioita. Päivitän blogiini kuvia suurimmaksi osaksi, joita en tule julkaisemaan muualla. Viimeaikoina ollut aika epäaiktiivinen, koitan parantaa.. Youtube vie kaiken aikani!
Elän kuitenkin kommenteilla ;3

Seuraa minua:
YouTube
 Twitter
Instagram
Ask.fm11 kommenttia:

 1. Olet kauniin näköinen tyttö. Kuulostat kivalle olisi kiva nähdä jossain tapahtumassa. Olen lukenut nukke blogiasi niin kauna, kun jaksan muistaa. Olet omaperäinen tyttö.

  VastaaPoista
 2. Ooot tosi nätti! Ja rakastuin totaalisesti Pamelaan <3.<3 ja vooisikko joskus laittaa sun johonki postauksee "tän päivän vaatteet" et mitä sul yleensä on päällä? :D ois kiva tietää (: ja mulla on nukkeblogi kolme pullippii(Pullip Victorique nimeltään Sofia, Byul Rhiannon nimeltään Dita ja Taeyang Nick nimeltään se on Nick) ja tilataan Figma, Rosalie. (: jos kiinnostaa voit liittyy lukijaks? Ois kiva tavata joskus livenä vaikutat tosi kivalta :D ja harmi se sun leikkaus.. Toivotaa et kaikki menee hyvin ;D Sun nuket ja Figmat on kaikki myös nii ihanii! AJjajjajajaja mäki pelaan Minecraftii nimellä Stelppa :D Instagramissa sama nimi, Stelppa siis. Muokkaat myös tosi hyvin! Tosi "pehmeitä" ja ihania muokkauksia! n w n ulkoasutkin kaikissa blogeissa on ihania ja on kiva lukea sun postauksii ku nii ihanasti muokattuja kaikki! Toivottavasti luet tän ja vastaisit tai jotai...? :D mutjoo pyöristettynä oot paras. ;D niija sen mun blogin linkkaan toho alas jos siis kiinnosti :)

  littlepullipworld.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu voisinhan minä laittaa :) Mut se on vähä pulma ku ostan vaa vaatteet enkä kato mistä ne on ja mikä merkki jne. ni mä kirjoittaisin vaa paita, hame, sukat x)

   Poista
 3. Sun blogi on parasss :3 Oot vieläpä tosi nätti! c: Miten oot muuten laittanu ton musajutun tohon alas? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä musajutussa on linkki mistä voi itsekkin laittaa sivulleen :3 painaa tuota SCM Music player

   Poista
 4. Siis mie olen aina miettinyt, ajatteletko sie usein asioita kaksimielisesti? :D

  VastaaPoista
 5. Moi Namiko! :3 Mulla on pari kysymsystä. (:

  Onko sulla Momiossa käyttäjä nimeltä Namiko? Jos on, voisithan vastata kamupyyntööni nimellä neitikoumeh? :33
  Asutko oikeesti Lahessa? Nimittäin mäkin! <3
  Milloin alotit tubaamisen? :3

  VastaaPoista