lauantai 14. maaliskuuta 2015

Helsingissä - Eläintieteellinen museo


Hellou ^^ Olin tuossa vähänaikaasitten Helsingissä eläintieteellisessä museossa. Se on kyllä hieno museo minun mielestäni ^^ Eläimet näyttää niin eläville ja sisustus on täydellinen. Mentiin siihen aikaan kun museoon oli ilmainen sisäänpääsy, joten siellä oli ihan hirveästi porukkaa ja kamala meteli. Tungos ja melu alkoi pikkuhiljaa ahdistamaan niin siksi voin näyttää vähän väsyneelle kuvissa xd
Koulussa meidän pitää tehdä kulttuuriblogia, joten piti käydä kaikkialla museoissa, näyttelyissä, elokuvissa jne. Tässä vähän kuvia.


18 kommenttia:

 1. Cool❤ oon itteki käyny tuol + sun ansiosta oon uskaltanu pukeutuu enemmän pinkkiin ja pastelliin❤❤❤❤❤

  Worldoftinydolls.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. heeei oot varmaanki tilannu joskus inuinusta vaatteita jostai ootd videostas pääätellen?
  osaatko yhtään sanoa paljonko postimaksut oli ja tuliko tulleja? :)
  && ja kaua kesti tulla
  thnks jos vastaat ^w^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voitko vastata, tilaisisin hameen sieltä konfirmaatioon :D
   alkaa tulla jo kiire, ja etinki jos ois jossai nettisivuil etc kirjotettu kokemuksii sielt, mut en löytäny oikee kunno vastausta ni ois jees jos vastaisisit :)

   Poista
  2. Eeh anteeksi myöhäinen vastaus. Mikä inuinu kauppa? ;'3 en ole kuullutkaan

   Poista
 3. Tuutko suomen lolitojen sleepovermiittiin, minä en mene, en ehdi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kuullutkaan mutta en varmaankaan pääsisikään

   Poista
 4. Hihii toi on kiva museo:3sä oot niin sulonen etten kestä>w<

  VastaaPoista
 5. Nyt se tapahtu... Se mitä mie oon "oottanu". Miuu on kiusattu aikasemminkin vuosia (henkisesti&fyysisesti), mutta se on loppunu ja nyt se taas alko erilaisuuteni takia. Olen myös kawaii. :) Japani on jollakin tavalla mulle elämä ja se on vain enemmän kuin tyyli. Lisäksi minua häiritsee "matkiat". En vain tajua tai keksi syytä mikä minua siinä häiritsee, että yksi toinenkin on alkanut "fanittaa" Japania.... Osaisitko auttaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Japani on kiva aihe joten miksikäs muut eivät saisi sitä fanittaa? Minua taas ärsyttää sellainen että otetaan herneet heti nenään jos jollain on jotain samanlaista. Itse otan matkimisen kohteliaisuutena ellei se nyt ole liikeiden ja puheen matkimista. Tietty sinulla on oma mielipiteesi ja minulla oma :3

   Poista
  2. Miksi ihmiset liiottelee? Ei kukaan ole ottamassa herneitä nennään.. Ja en ymmärrä miten otat sen kohteliaisuutena sillä eihän se matkia millään tavalla kunnioita sinua tai fanita sinua vaan esim. sitä Japania. Toisaalta tää kiusaaminen alkaa käyä sen verran isoksi jutuksi et en tiiä oisko kivakin jos ois joku toinenki jota haukutaan. En kyllä ymmärrä enään ees miksi näkisin vaivaa minkään takia... Ei tyyli/vaatteet tee ihmistä.

   Poista
  3. o-o miksi ihmiset on alkanu kinastelee mun kommenteissa.. (ei siis ekakerta) Minusta vaatteet on niin iso osa mua että en tunne olevani itseni ilman pastelli vaatteita. Muttaa en vain huomioi kiusaajia ni ne ei jaksa kiusata. Mua ei enää oo kiusattu fyysisesti ja se on muutenki vähentyny. Musta kaikista pahinta kiusaamista on ala-asteella.
   Minkälaista se kiusaaminen on?

   Poista
  4. Sinä toinen anonyymi anteeksi todella paljon jos loukkasin sinua. En varmaankaan ymmärtänyt kommenttiasi oikein. Pyydän vielä anteeksi. Kiusaaminen ei ole koskaan kivaa itseäni on kiusattu ja kiusataan joskus vieläkin (harvoin kylläkin) harmi että sinua kiusataan toivon että se loppuu. Saanko kysyä mitä tarkoitit tällä matkimiksella? Itse ajattelin esim. Samanlaisen vaatteen ostamista koska joku toinenkin pitää siitä. :3

   Poista
  5. Ite tarkotin koko tyylin matkimista.
   Miun kiusaaminen on lähinnä haukkumista ja syrjimistä, mutta se on joskus ollut fyysistäkin. Et millään tavalla loukannut, sie toinen ano! ;o Kukaan poika ei tuu koskaan tykkää miusta ku tytötkään ei hyväksy.. :/ Kukaan "lapsi" ei tajuu tätä. Kaikki vähättelee asiaa. Eikä kukaan "kiusaaja" vissiin ees ymmärrä kiusaavansa. En millään halunnut et asiaan puututaan, mutta kun viimeiksi ei puututtu nii se meni sit nii pahaksi . Olet miulle Namiko melekee perheenjäsen :D vaikka se kuulostaaki tyhmältä ja yritän ottaa siusta mallia. Onko Ami ja Zemi ollu "aina" siun kavereita vai onko siulla ollu ongelmia löytää niitä? Miten et välitä kiusaajista? Ja yks höpsö kysymys et kuka teistä alotti eka kawaii-tyylin (ami,zemi vai sie). Ja missä oot tavannu Nitsumin ja Essihierun (jonka nimmee en ossaa vieläkää kirjottaa). Mutnjaa.
   Namiko! En eka viittiny sannoo mut t. kilppariKonna!

   Poista
 6. kiva postaus! pullipsuper.blogspot.com

  VastaaPoista