keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Dolly Wink eyebrow - Review


Heij kaikkii :3
Tänään tälläistä söpöä meikkituote arvostelua luvassa <3

Söpö Dolly Wink luomiväri jonka sain Lucasta Helsingistä. Minusta pakkaus on todella suloinen ja hyvin suunniteltu. Se on tosi helppo aukaista ja vaikkapa laittaa takaisin pakettiin yhtä helposti, niin että se ei aukeile. Luomivärissä on kaksi eri ruskean sävyä, niinkuin pakkauksessa lukee "chocolate brown" ^^Takana on tuotetietoja japaniksi, mutta en itse osaa lukea japania niin ei ollut minulle avuksi. Sitäpaitsi ei luomiväriä ole kovin vaikea käyttää. Haha :3

Mukana tulee pieni suti ja minusta se on hyvä että suti ei sekoita värejä vaikka ottaisi ensin tummempaa ruskeaa ja sitten vaaleampaa ruskeaa, ellei levitä niitä värejä päällekkäin sitten iholla. Tässä vielä kuvaa miltä värit näyttävät iholla. Itse olen ainakin etsinyt sopivaa ruskeansävyistä luomiväriä ja tämä on minusta tosi suloinen! <3
Mannerheimintie 49 M6
00250 Helsinki


Klikkaa kuvaa päästäksesi Lucan nettisivuille! :)

Jos linkki ei toimi: http://www.luca.fi/index.php
36 kommenttia:

 1. Hyvä postaus! :)

  kilppariKonna

  VastaaPoista
 2. Olen halunnut kysyä pitkään, että oletko koskaan seurustellut tuon tyylisi "aikana"? Vai onko se liian outo? :\

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enp ole seurustellu ;/ En oikein puhu ikin pojille. Otakuja on vaikeampi löytää Dx

   Poista
  2. siis ku pojat ei puhu mulle ni en puhu niille ;') Kiertävät kaukaa

   Poista
  3. Niih... >_< Eihän sun mitään otakua tarvii löytää. Ja vähän tyhmää toi poikien juttu. ;w; D:

   Poista
  4. Tyhmää että kaikko pojat kiertää kaukaa! Muuten jos namikolla ei edes ole kiire seurustella miksi hänen pitäisi?

   Poista
  5. En sanoisi xD
   Mutta joo, ns "normaalejen" on helpompi löytää kaltaistaan kumppania, mutta minä en ole ainakaan törmännyt magical boyhyn vielä ;")

   Poista
  6. Ookei. Ja toi toinen ano nii: Eihän kukaan ole "pitämisestä" puhunu?! :)

   Poista
  7. Joo vastaukseni oli vähän tyhmä anteeeksiiiiiih! :3

   Poista
  8. Nyt on kyllä pakko sanoa.
   Pyörin koulussa pääosin poikien kanssa. Kerran kysyin yhdeltä heistä millainen on kaunis tyttö:
   "Luonnollinen, ei väliät vaaleat vai tumma, pitkät vai lyhyet pitkät toki plussaa." Toinen taas kertoi että anorexia kroppaiset naiset/tytöt ovat maailman rumimpia ihmisiä maailmassa.
   Vaikka muuta luulisi. Pojat ovat ujoja ja jos heihin tutustuu pitää itse alkaa keskustelemaan. Etenkin kun ernu sattuu olemaan. Mutta se on se luonne mikä ratkaisee.
   Ja on parempi odottaa häntä jonka kanssa tuntuu hyvältä. Kuin etsimällä etsiä "nyt on tarve saada jätkä. Tahdon seurustella" EI! Siihen ei saa olla mikään kiire. Silloin vain tuhoaa kaiken. Jokaiselle on joku jolle saa olla prinsessa/prinssi. Sitä vain kannattaa odottaa. Seurustelu on muutakin kuin kädestä pitämistä. Silloin kannat vastuuta itsestäsi ja kumppanistasi. Teidän on osattave vetää yhtä köyttä.
   Ja he ketkä löytävät kumppaninsa helposti periaatteella "Nyt vois alkaa seurustella. Isken tuosta tuon" ei ymmärrä rakkastamisesta mitään. Molempiin varmemmin sattuu.
   Itse ainakin koen ernuuteni vain hyvånä asiana suhteissa. Silloin voin olla varma että kyseinen ihminen rakastaa minua. Eikä sitä miten herutan ja olen kunnon massa tervakeuhko. Koska luonne ratkaisee.
   Ja sinkkuna olet täysin vapaa tutustumaan uusiin ihmisiin. Et joudu sitoutumaan kehenkään. Saat tehdä juuri niin kuin tahdot. Jos tahdot pussata jotain otsalle. Let it go. Kukaan ei voi sanoa sinulle silloin ei. Voit juosta kaikkien ystäviesi kanssa käsikädessä ilman ongelmaa.

   Kasvakaa siis rauhassa. Ottakaa selvää mitä elämältänne tahdotte. Sitten kun olette valmiita opettelemaan rakkauden pelisäännöt ja on hän kenen kanssa tahdot elämäsi jakaa, Fine. Aloittakaa yhteinen taival.
   Tiedän että joku nyt siellä nauraa ja pyörittelee silmiään "Mistä tuo mitään tietää" Voi kuules sinä joka näin teet. Tiedän harvinaisen paljonkin...

   //kokemuksen äänellä puhuva//

   Poista
  9. :D Jos tiedät niin paljonkin niin kiitos ei tarvi tulla sanomaan.. Ja et voi sanoa miten asiat ovat tai miten niiden kuuluisi olla tai mikä ratkaisee. Et voi sen enempää ku kukaan..

   Poista
  10. o3o olipa pitkä ja syvälline kommentti. En vaa oikee oo ikinä ollu pojan kaveri sillee et juttelisin sille. ;))) Ei kukaa oo halunnu olla.

   Poista
 3. oi vitsi kuinka kiva postaus ^^ ihana tuo tuote :3 luulisin kuitenkin että se on kulmaväriä, eikä luomiväriä kun siinä lukee eyebrow powder (; mutta samapa tuo varmasti on mihin käyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai jaa :o Nyt se on kyllä luomiväri kun minä päätin niin UnU tuo ei edes näkyisi kulmissa

   Poista
 4. Ihana postaus!
  Muuten, tuutko suomen lolitojen miittiin manga caféseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. harmi, vaikka en käyttänyt siellä senttiäkään… vai tarkoititko bussi- tai junamatkaan?

   Poista
 5. Mutta eihän kulmakarvat näy otsiksen alta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaalean ruskea mustissa kulmakarvoissa (y) näkyy hyvin ;")

   Poista
 6. Iiris Manninen
  Jos esim sulla on tai olis vinot etuhiukset niin ethän sie laita luomiväriä ja ripsaria vain toiseen silmään\luomeen vaan molempiin vaikka toinen silmä onkin aika piilossa.. vai?

  kilpparikonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ainakin pyrin pitämään kulmakatvat visusti piilossa.

   Poista
 7. you make a video about the applications on your phone?

  VastaaPoista
 8. Oletko koskaan kaynyt Japanissa? Jos et niin aiotko käydä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijon käydä monestikkin ;'3 Tänä kesänä on suunnitelmissa ~♡

   Poista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi että nyt näin Namikon puolesta vastaan, mutta muistlisin että namiko aloitti lolita/fakry kei tyylinsä joskus 13 vuotiaana ellen ihan väärin muista. Tyylin vaihtoa ei kannata pelätä jos joku tulee haukkumaan niin oisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Minulle tultiin sanomaan kerran päin naamaa että mulla on päälläni naurttava huppari ja harmittihan se vähän, mutta kannattaa pysyä vahvana.

   Poista
  2. Kiva kun joku vastaa näihin jokapäivisiin kysymyksiin puolestani ;w; ♡ Niin monta kertaa kysytty että ..mutta joo, jos tämän tyylin aloittaa täytyy olla vahva, koska jotkut ei kuitenkaan ymmärrä/pidä tyylistä ja alkaa kiusaamaan. Aloitin juu 13v talviloman jälkeen.

   Poista
  3. Anteeksi vielä kirjoitusvirheistä koska en nää mitä tällä kapselilla kirjoitan. :3

   Poista
  4. Ja jos jostain pitää niin siitä ei välttämättä tarvii tehä tyyliä. Decora,fairy kei,Lolita tai vaikka hipsteri tyylistä voi pitää ja voihan niita vaatteitakin ostaa. Kaikki erillaisuus on maailmassa aina huonoa. Harvoin erillaisuudesta tulee hyvää palautetta sillä erillaisista tulee aina jossain jotain huonoa. Puhun nyt kaikesta enkä vain pikku tyttöjen Lolita haaveista. Jokainen joutuu joskus kiusatuksi tai torjutuksi. Jotkut joutuvat enemmän mutta olen aivan varma, että ne pikku tyttöset Lolita haaveineen on paljon onnellisempia omanlaisinaan entä kuin ne kiusaajat. Jos kuitenkaan murskaavan pirstovaa totuutta ei kestä eikä sitä et varmasti tulee kuraa niskaan niin silloin vain kannattee pysyä "normaalina" tai tehä niiku ite haluaa ja menettää ehkä "kaverit" ja kiusatun maine ja jos sitä tyyliä vielä jatkaa niin kuulemaan koko elämänsä siitä. Mutta toisaalta jokasella on yks elämä ja kenenkään elämällä ei ole pullan tai ees leivän murusen vertaa merkitystä elämässä joten se on varmaa ihan sama vaikka sen arvottoman ja julman elämän elää vaikka ilman vaatteita. :)   ~kilppariKonna

   Poista