torstai 31. heinäkuuta 2014

Ripari - Heinäsaari 2


Olin viimeviikolla Riparilla Heinäsaaressa ;)
20-28 heinäkuuta 2014 Heinä 2
#hayhay2 #Jovinuoret

Mulle ripari ei ollu kovin positiivinen kokemus. Tusnin oloni yksinäiseksi usein ja hytyset ja paarmat ei sitä parantanut.. <;--)  No oli ihan kivaa, jos olisin tutustunut vähän useampaan ihmiseen..
Meidän huoneessa oli vain meidän ryhmä ja yksi ryhmän jäsenistä oli kokoajan toisten huoneessa enkä päässyt häneen tutustumaan. Mutta tutustuin muuhun ryhmään (2) ja isoseeni sekä maippi opeen ;)
Kovasti mua liirediin vedetään. Ja jätän menemättä Megikseen (5-7 elokuuta) koska on muita menoja.



Olin tyttöjen huoneiden tokavikas huonees ;) elii kai kolmas huone



Tracon lippu on nyt hallussani >:3
En ole vilä varma mitä cossaan siellä, mutta
 lauantaina olen paikalla zemi besuseni kanssa.

Ehdotelkaas mitä videoita voisin tehdä seuraavaksi youtubeeni ;)

++ Postiin on tullut pari kirjettä
Mutta anteeksi jos kestää vastailla <;---)


7 kommenttia:

  1. Jee sä postasit n 3 n!!! Ihania kuvia<3! Sääli ettet tutustunut (tai siis että ne muut ei tutustunut suhun >:(. ) jos mä olisin nähnyt sut riparilla niin olisin varmaan syöksynyt heti sun juttusille :3!! Oisin saanut nähdä sut livenä ÓwÒ! Ja kivaa jos meet sinne Traconiin!! Itsekkäin siitä vähän unelmoin, mutta en varmaan kyllä pääse kun sehän on ollut aika suosittu! Jotai "loppuunmyyty" tekstejä sieltä sivuilta harmikseni havaitsin...! Mutta postaile taas pian! Sun postauksia on aina niin kiva lukee
    n 3n!

    VastaaPoista
  2. Ripari oli mullaki varsin paska kokemus, mutta liideriin kun menin niin kappas kummaa, nyt hyvä etten asu jovilla :'D joten tuu ihmeessä ^^ (ja ite hain isoseks, en tiedä vielä pääsinkö)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon liian laiska asuakseni Jovilla xd

      Poista
    2. Ja liideri ei vaadi asumista xD vuoden aikana neljä leiriä, neljä avis käyntiä ja muutamia muita juttuja sillon tällön, ei edes mitenkään usein. Sieltä saa toosi paljon uusii kavereita ja silleen ^^

      Poista
    3. Yksi iso miinus . . En tykkää leireistä

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Yääh tuun ite traconiin vaan sunnuntain .. Ja harmi tuo ripari - Yksinäisyys on varsin ärsyttävää :P (ja köh, yritän nyt muistaa kirjoittaa sen kirjeen xd)

    VastaaPoista